Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Banner - ActivAdvertising
62
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Banner Frontlit:

5 Eur/ mp.

Este materialul ideal pentru o gama larga de aplicatii in exterior si interior. Poate fi imprimat doar pe o parte sau pe amandoua (banner-ul blockout). Aplicatii: montaje pe cladiri, reclame, showroom-uri, panouri publicitare iluminate cu spoturi.

Banner Backlit si Blockout:

Banner-ul backlit si blockout este un material PVC flexibil de culoare alba, cu excelente proprietati de translucenta, destinat in special printarii pe imprimante care functioneaza cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent. Pe suprafata materialului, special tratata pentru printare, se obtin imagini clare si in culori vii, rezultatele fiind excelente atunci cand acesta este iluminat din spate.

Backlit-ul este folosit la producerea diferitelor semne iluminate din spate intrucat este translucid. Are o rezistenta deosebita la conditiile de mediu si reprezinta alegerea ideala pentru promovarea serviciilor sau produselor dumneavoastra.

Aplicatii: casete luminoase, semne, copertine, display-ere iluminate din spate,atat pentru interior, cat si pentru exterior, billboard-uri etc.

Banner Frontlit: Pret incepand de la 5 euro/mp
Banner Backlit: Pret incepand de la 7 euro/mp
Banner Blockout: Pret incepand de la 9.5 euro/mp

* Finisarile sunt incluse in pretul final de productie : tiv, capse, fante de vant, buzunare laterale.
* Preturile nu contin TVA.

De asemenea va oferim o paleta larga de servicii perfect adaptate nevoilor dumneavoastra de promovare: Print outdoor, Print indoor, Print digital, Cutting, Laminare , Realizare casete luminoase, Colantari auto, Amenajari standuri, Aplicare autocolant, Montaj, Grafica, Finisare bannere, Livrare la sediu, Gravura, Tipar offset, Tampografie.
Intrati in randul partenerilor Activ Advertising si va veti bucura atat de calitatea materialelor realizate si de promptitudinea serviciilor noastre cat si de costurile reduse.    

Pentru mai multe detalii vizitati www.activadvertising.ro, sau ne puteti contacta pe office@activadvertising.ro

Va asteptam !
Din Gura in Gura